Skocz do zawartości

Nasze Serwery Minecraft

m.e-gracz.pl:20012 FB+Economy
m.e-gracz.pl:20015 FB+Survival

Strona główna

=============================================================================================================

VIP-Opis

Dołączona grafika

Nowy Serwer

nowy serwer serwer classic

10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gość_nst20_*

• Gość

Napisano 19 August 2011 - 19:45

Chce was powiadomić że w przygotowaniu jest nowy serwer FreeBuild Classic, jest to serwer który będzie miał płaską mapę 4000x4000, na której będą wyznaczone działki (100x100)(200x200)(400x400)(800x) Będzie jedna działka 800x800 na której będzie można swobodnie budować (nie będzie na niej cuboidów) aby dostać inne działki np 100x100 będzie trzeba zapłacić niską sumę.

Serwer obecnie nie ma planowanego startu, lecz nasza ekipa cały czas ciężko nad nim pracuje aby grało się tam jak najlepiej, myślę że serwer wystartuje około 1 Września, na serwerze będą tylko dwie rangi [Gracz], [Budowniczy] Range budowniczy otrzyma się po kupnie jednej z działek, przewidziane jest kupno działek grupą, jest to mniejszy koszt i lepsza zabawa, masz znajomych zaproponuj im kupno działki np 400x400. Na działce 800x800 można kupić nawet w 10 osób. Każda z działek będzie miała swojego /warp'a oraz swój nr, na takiej działce (800x800) można nawet otworzyć własny serwer serwer dla znajomych. Pomyślcie 800x800 to nie jest mało, można zbudować na prawdę duże miasto. Na żadnym z serwerów nie ma miasta wielkości 800x800. Jest bardzo dużo możliwości. Wchodząc na serwer respisz się na spawnie, na którym otrzymasz darmowe itemy ile tylko chcesz i jakie tylko chcesz.

Reszta będzie widziana na serwerze.

Pozdrawia
ekipa e-gracz.pl

Jak oceniacie ten projekt ?

#2 miguslaw

Początkujący forumowicz

• Użytkownik
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 20 August 2011 - 10:28

Wszystko super :) Myślę, iż ten oto mod ( FreeBuild Classic ) Przyciągnie wielu nowych graczy jak i użytkowników . Pozdrawiam! :)

#3 Gość_sokraal_*

• Gość

Napisano 23 August 2011 - 17:02

Wszystko fajnie i ciekawie ale zdajecie sobie sprawę że już na dwóch serwerach jest free build i takie coś jak ten pomysł wyssie z nich większość graczy? Kiedy to czytałem miałem w głowie tylko jedną myśl a mianowicie: Czy cie poebało? :huh:

#4 Gość_nst20_*

• Gość

Napisano 23 August 2011 - 19:58

Czemu tak uważasz ? że mnie pojebało ?

#5 Gość_sokraal_*

• Gość

Napisano 23 August 2011 - 23:23

Napisałem przecież na taki serwer wyssie graczy z innych serwerów bo poco mają się męczyć żeby zbudować dom skoro nie dużym wysiłkiem będą mieli takie wyrąbane w kosmos działki no i samo konto vip straci sens ponieważ będą sobie grali tu.

#6 Suzz

Zaawansowany forumowicz

• Administrator
  • 169 postów

Napisano 24 August 2011 - 03:40

Jest trochę w tym prawdy

#7 miCzi

Początkujący forumowicz

• Użytkownik
  • Pip
  • 5 postów

Napisano 26 August 2011 - 17:22

Według mnie sokraal ma racje. Imo serwer zapowiada się naprawde ciekawie to może on zabrać graczy z innych serwerów ;)
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji"

#8 aliniek

Początkujący forumowicz

• Użytkownik
  • Pip
  • 5 postów

Napisano 26 August 2011 - 18:23

a ja czy tak czy siak zostaje przy moim ukochanym servie FB+ECONOMY xD

#9 miCzi

Początkujący forumowicz

• Użytkownik
  • Pip
  • 5 postów

Napisano 26 August 2011 - 18:36

Może ty tak ( ja w sumie tak samo ) ale większość graczy tam zwyczajnie przejdzie.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji"

#10 Fuuuu1089

Aktywny autor

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 157 postów
  • LokalizacjaTychy

Napisano 31 August 2011 - 14:41

Jak dla mnie serwer ten powinien być udostępniony graczom VIP i wybranym :P Lub można organizować różne konkursy co miesiąc lub 2, w którym wygraną będzie dopisanie do WHITE listy i możliwość grania na tym Classicu :)
Dołączona grafika

#11 Gość_sokraal_*

• Gość

Napisano 31 August 2011 - 19:24

Pomysł już jest odrzucony zamykam temat

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych